Projects / The Simpsons - Overland Park, KS

ABOUT

The couple moved into this home to be within walking distance of the golf course and many of their favorite restaurants. As a traditional two-story home, they wanted the simplicity of clean lines within the window treatment design. The shades in the great room and the kitchen are set up with PowerRise so they can be controlled on the iPad with the Platinum App. There is quite a bit of traffic at the front of the house, so they wanted the top/down, bottom/up feature to give them privacy while still allowing them to enjoy the natural light. The LiteRise operating system was important to them so the dog could see out during the day. This is the second home we have done for The Simpsons.

Love it! Let's Talk

Schedule a free in-home consultation with one of our professionals.


Voices of Satisfaction

Nichol was great and we love our window treatments...

Caitlin B. - 12/1/15